Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

Toва е история за произхода на човешката цивилизация по материалите от Стюърд Суърдлоу. На преден план той е извел две извънземни раси - Лирианци и Драконианци. Според него те са в основата на всичко, което се е случило и продължава да се случва. Дали е така не мога да кажа. Съвпаденията на някой места с материалите на Морнинг Скай за Орион и Сириус са очебийни. Не мога да се ангажирам да кажа, кое е вярното в случая (макар и по-склонен да вярвам на теорията за Орион и Сириус), според мен това е версията погледната от друга гледна точка. Убеден съм, че някой ден ще може да се види цялостната картина, но до тогава ще се наложим да четем и чакаме - SPPCTR


Лира и Алфа Дракон


В самото начало на нашата галактика има два основни типа раси, които съществуват. Едните бяха Драконианци или влечугоподобни същества които живеят в съзвездието Дракон (пълното име на тази звезда е "Алфа Драконид". Тя е бяла звезда (тип А) със звезда величина 3.7. Преди се е мислело, че това в била най-ярката звезда от това съзвездие, за това и тя била наречена Алфа), другата раса беше Лирианската (от съзвездието Лира). Произхода на цялото човечество (?) в тази галактика се дължи на Лирианците. Видовете същесва които се на намират в нашата слънчева система са 70% хуманоиди, 25% рептилии, а 5 са други видове същества. Въпреки, че 5% може да изглежда един малък процент, това което трябва да осъзнаете е, че в нашата вселена има около 100 милиарда галактики. Дори и една десета от един процент при това съотношение ще означава, че има милиони същества и раси. Съзвездието Дракон е истинска звездна система, формата на която прилича на змия. Ако броите звездите ще преброите, че са 16. От гледна точка на пространството Дракон и Лира са сравнително близо една до друга, но в действителност те са на светлинни години една от друга. Влечугите от Дракон имат странен произход. Те не са от тази физическа вселена. Те бяха доведени (създадени?) тук от тези, които аз наричам Ясните (Clear) или още „Прозрачните същества“. Прозрачните са изключително загадъчни, никой не знае какво найстина представляват те, с изключение, че са от много високо ниво (плътност), потайни и загадъчни. От линейната (времева) перспектива те може би идват от далечното бъдеще, създават влечугоподобните, след което ги връщат обратно тук в този времеви диапазон за да тестват човечеството. Защо това се е случило никой не знае. Прозрачнитее същества са много алтруистични по природа, но от човешка перспектива това може да се счита за нещо лошо и враждебно, въпреки, че това са уроци, които те ни дават.

Съзвездието Лира

Андрогинната рептилианска форма беше първоначалното проявление на съществата във физическата реалност от божественият разум (Стюърд нарича God-Mind, това което според мен е Източника). Благодарение на тяхната андрогинност (двуполови) рептилиите започват да живеят с нагласата, че те са върховни същества, защото извън физическата реалност не съществуват мъжки и женски полове, има само енергия. Рептилиите са двуполови и няма диференциация (разделяне) на половете. На енергийно ниво те са точно като Божественият разум – мъж и жена едновременно в едно тяло. Те вярвали, че всеки вид, които е разделен на мъжки и женски полове са по-нисши (ето защо и те смятат нас хората за такива) или просто не произлизат от Божественият разум.

Съзвездието Дракон

Влечугоподобните се чувстват по-висши , защото тяхната ДНК не се променя, с течение на еоните, тя си остава непроменяема. Техният манталитет е, че те са перфектни. Можете да видите това и тук на земята при земните влечуги (крокодили, змии и др.), те рядко се променят, още от праисторически времена тяхната форма не се е променила кой знае колко, това важи също така и за влечугоподобните от Дракон. Човечеството се счита за по-нисше, защото се разделя на мъжки и женски полове (Стюърд може би не знае, но само да припомня, че именно сириански и орионски генетици правят човека (звяра) двуполов, т.е. преди това и ние сме били андрогинни) за да почитат Божественият разум. Генетиката на бозайниците е проектирана така, че да се променя, да се развива и да се адаптира постоянно, при рептилиите този компонент липсва, те вярват, че вече са се развили до степента сравнима с Божественият разум (Вярват, че са Източника, и те като кралицата на Орион). Преди еони те приемат задачата да оправят нещата във физическата вселена (разбирай да завладеят и репрограмират всичко до което се докопат). Те окупират и атакуват всички други раси с идеята да ги поробят и прибавят към тяхната Империя. По техният начин на мислене, това е тяхната мисия и може този техен начин на мислене да ви се стори неправилен, но реално той е нито добър, нито лош. Това е прост начина по който те мислят. Империята на Дракон е част от Орионската конфедерация (Съюзи с империята Орион, която евентуално дава някакви свободи на действие и независимост, доколкото извънземните го разбират по този начин).
Звезната система Лира е източника на цялото човечество в тази настояща галактика. Лирианците са били на височина от 2 до 2,40 метра. Някой от тях са със сини очи и руси коси, други са червенокоси с зелени очи. Последните се смятат за пророци/ясновидци. Те са надарени с изключителни пси възможности, могат да пътуват в други измерения и да извличат (превеждат) информация. Това е и причината поради която хората с червени коси са обявявани за демони и вещици и са изгаряни по клади от инквизиция в древни времена. Когато Драконианците разбрали за Лирианците, че са най-чистата раса, те решили да ги атакуват и да променят това. Дракон атакува. Голяма част от Лира, както и много планети около нея са ун ищожени. Имаше над 110 новосформирани колонии след разпадането на Лира. 
Войните меджу Драконианци и Лирианци се водят преди 10-12 милиона години, конвенционалната земна история се връща назад само няколко хиляди години, всичко извън този времеви диапазон се етикетира като „праисторически времена“ (куцият опит на науката да заличава разни събития). Оцелелите лирианци се разпръскат из други части на галактиката, известни по онова време. Бежанците от тази цивилизация се разпръскат из различните звездни системи за да ги колонизират и за дапочнат всичко от начало. Звезната система в която се намираме е част от тях. Лирианците колонизират две планети от нашата слънчева система – Марс и планета наречена Малдек. Те бяха единствените две планети в тази слънчева система, които имат атмосфера, вода, и може да поддържат човешкия живот. Земята по това време е втората планета от Слънцето и е изцяло покрита с вода, дори и атмосферата и е течна. Конфигурацията е Меркурий, Земята, Марс, Малдек, Юпитер, Сатурн, Нептун и Уран и нищо друго. Koгато Малдек и Марс са населени, това е било така в продължение на много хилядолетия.

Планетарна наука

Когато разтопен материал се изхвърли от една звезда, той попада в космоса и започва да се върти за да се охлади, а външната кора да се втвърди. Докато външната кора се втвърдява, вътрешността продължава да се върти. Планетите се "изхвърлят" от звезди или от слънцето (слънчевият протуберанс е нещо подобно, тук вместо плазма се изхвърля разтопена маса) и започват да се въртят около оста си докато външната кора се охлади, както е и с нашата планета. Центробежната сила кара разтопеният материал вътре да се изтегли от полюсите, така се формират отворите в северният и южен полюс. Поради студа в космоса, вътрешността също се втвърдява. Имаме втвърдени вътрешна и външна кора със разтопен материал помежду им.
Понякога останалият разтопен материал се събира в средата поради гравитационни сили нa въртене на планетата, това действа като вътрешно слънце. Докато вътрешната част се втвърдява, разтопеният материал продължава да се върти в центъра, но той остава и между вътрешната и външна обвивка - това е и магмата на нашата планета. Когато тя се движи от въртенето на планетата, това създава изместване на земната кора. С течение на времето това причинява пукнатини и отчупвания на земната кора. Това е начина по които се формират тектоничните плочи. Те "плуват" върху магмата, която се върти/движи и е нестабилна. В резултат на движенията на тектоничните плочи Земята се пука и тресе от основи. Докато планетата се върти плочите се сблъскват и смилат една с друга, това причинява земетресения.
Вътрешната и външни обвивки се смилат и тук се формират вулканите, за да изхвърлят този разтопен материал навън.
Най-големите вулкани винаги са разположени на 19,5 градуса северна и южна ширина на всяка планета - това е метода за формиране. Aко разгледате тази област (19,5 градуса) ще видите, че там има най-висока вулканична активност, в това число попада и Хавай. По времето на Лемурия, Хавай се намира в централната и част. Той е изключително вулканичен район и винаги е бил такъв, още от зараждането на земята. Преди няколко години правителството на САЩ за пръв път призна това публично, като предупреди, че "на остров Хавай се очаква голям катаклизъм - изригване на вулкан, които ще създаде атмосферно налягане 1,75 пъти над нормалното".
Интересно е, че докато предупреждават, те подхвърлят "...Хавай някога е бил част от по-голям вулканичен остров." Всъщност най-големият вулкан в Слънчевата система е на Марс, това е "Олимп", той се намира на 19,5 градуса. Сатурновата луна "Титан" също има вулкан на същата ширина Това е планетарна наука с намека, че тези планети са кухи и имат вътрешно слънце. Това слънце не е нищо повече от сбита магма, останала от времето на създаването на планетата. Земята не притежава желязно въртящо се ядро, това е лъжа. Земята има магмено ядро в центъра, което действа като вътрешно слънце. Аурора Борелис (северното сияние) се дължи на отрязяваната светлина, която излиза от отвора на северният полюс. Това се случва по-често през зимата, защото тогава няма облаци. През зимата е твърде студено, за да се образува влага. През лятото няма северно сияние заради високите температури, те изпаряват леда и снега, които образуват облачна покривка. Отвора на на Северния полюс е около 1300 мили широк; На Южния полюс е широк около 950 мили. Всички планети имат вътрешна повърхност. Има пещери, тунели и много начини да се достигне до вътрешната повърхност, не всичкият материал е разтопен. Изключение правят само големи планети формирани от газ. На летателните апарати им е забранено да летят директно над Северният полюс поради "магнитни смущения, които могат да възникнат в апарата", това не е вярно, управляващите (елита) не искат вие да видите какво има там.

Карта на Северният полюс от 1569

През 1926 Ричърд Бърд прави своята първа експедиция до Северният полюс. За кратък период от време това е документирано в книги по история. В края на 1920 година, правителството премахва всички препратки от книгите към тази информация. През 1947 Адмирал Ричърд Бърд се връща отново на Северният полюс, тогава той докладва, че е отчел температура от 23 градуса по Целзий. В момент в които вече не можел да види слънцето, той забелязва, че и излъчването на светлина идва от друг източник. В дневника си той записва "големи гори растат по планинските склонове, в една долина има река и животни, приличащи на мамути". Той също съобщава за осъществяване на контакт с цивилизация от вътрешната земя, това е документирано в дневника му и го има публикувано в интернет (но не дава линк към това) Южният полюс няма Аурора Борелис (сияние), това се дължи на факта, че е прокрит от много слоеве лед. Антарктическият континет е изцяло планински тип. Повече по темата във следващите глави.

Еволюция на Слънчевата ни система

Драконианците използват замръзнали комети и метеори като оръжия. Те ги издълбават от вътре и ползват вътрешността. Създават една малка черна дупка пред самият обект, за да може да пътуват по-бързо през галактиката или слънчевата система. Те създават малките черни дупки в предната част на обекта, за да може да ги ползват като вид система за задвижване. Самият обект няма технология, която да го задвижи и отвън (от външната част) се използва черна дупка за да го задвижи (Същата методика като тази на Сирианците). Когато ледената комета дойде в нашата слънчева система, тя разстрои орбитата на Уран. Единствената планета, коят се върти от север на юг е Уран, всички други се въртят от запад на изток. Когато кометата премина покрай Уран, гравитационното притегляне го обърна по оста му и до ден днешен той още се върти по този начин (от север на юг). Уран все още страда от преминаването на кометата и това ествествено е загадка за астрономите.
Кометата дойде по-близо до вътрешната част на слънчевата система, тя се приближава в непосредствена близост до Юпитер, Малдек и Марс. Това причинява конфликт с гравитационното поле на Слънцето, Юпитер, Марс и Малдек. Малдек е също голяма планета с атмосфера. Тези конфликти с гравитационните сили породени от кометата причиняват взривяването на Малдек. Ето защо има астероиден пояс между Марс и Юпитер, това е остатъка от планетата Малдек.

Слънчевата система

Някой парчета и фрагменти от разрушеният Малдек са се интегрирали в пръстените на Сатурн и Уран. Космическите сонди са потвърдили, че пръстените на Сатурн са със състав от парчета скали и лед, останките на Малдек от взрива и. Юпитер и Сатурн са газови гиганти, съставени от разтопени и газообразни материали. Повечето от луните на Юпитер и Сатурн са прихванали астероиди от експлозията на Малдек. Юпитер и Сатурн с всичките им луни действат като мини слънчеви системи в рамките на Слънчевата система. Някой от материала, които изригна от Малдек е разтопен и той веднага започна да се върти в пространството докато се охлади и втвърди. Тъй като ледената комета се приближи доста близо до Марс, тя наруши магнитното му поле, изпари океаните му и извади голяма част от атмосферата извън него.
Кометата причини и пукнатини, през които част от водата се пропи и отиде в недрата. Оцелелите се скриха във вътрешната част на планетата. НАСА признава, че Марс някога е имал атмосфера, океани подобно на Земята. Марс има сезони. През марсианската пролет част от северната ледена шапка се оттегля и покрай северното полукълбо може да се види зеленина. Може също да видите поточета по които се движи вода, на Марс все още има живот. На 27 декември 1984 една скала е намерена в Алън Хилс, Антарктика, твърденията са, че е от Марс. Това е техният начин да ви кажат, че на Марс има форми на живот. Когато кометата приближава планетата Земя, тя навлиза в нейната орбита. От слънчевите сили на притегляне и кометата в земна орбита, въртенето на Земята се увеличава, част от водата в океаните се изпарява и се образува атмосфера. Лемурия и Атлантида бяха основните континенти, които се издигаха над океана готови за развитието на живот. Лемурия е една от първите области над които преминава кометата, докато е близо до земята. Кометата избутва Земята в орбитата на трета планета, докато заема нейно място като втора планета. Топлината на Слънцето изпари леда на кометата, която сега познаваме като планетата Венера. Изпаряването на ледовете формира облачната покривка, която може да бъде видяна и в наши дни. На Венера няма открито магнитно поле, върти се по часовниковата стрелка или е ретроградна (обратно въртяща) спрямо всичките планети в Слънчевата система.
 Тя прави една обиколка около Слънцето за 224,7 земни дни, а една година е 225 земни дни. Съветският съюз изпрати космически кораб в началото на 80-те години със една много сложна система за заснемане, която би издържала на горещината на Венерската атмосфера (температурата на повърхността достига до 500 °C). За пръв път кораб е бил в състояние да се спусне под дебелото облачно було на Венера и да заснеме нейната повърхност. На снимките се различават седем куполообразни области. Империята Дракон има седем вида рептилии в своята йерархична структура, всеки със специфични функции. Всеки вид е строго програмиран и тясно фокусиран, те не се смесват помежду си. Тук е логично на Венера да има седем куполообразни области, това са колонии от различните видове, все още никой не е казвал и дума за тези седем купола. През 2012 руски учени заявиха, че са разглеждали снимки от повърхността на Венера и на тях видели три вида същества, които се движат по повърхността и - динозавър, скорпион и влечуго. Не забравяйте, че на Марс и сега има марсианци и малдекианци, живеещи във вътрешността му. Океаните на земята са поляризирани (каквото и да значи това?) течността в атмосферата се е изпарила, полюсите са замръзнали, сушата се е появила. Сега земята е колонизирана, а драконианците се возят в друго превозно средство, паркирано близо до нея. Можете да наречете този обект Луна. Тя е кух изкуствено създаден обект. Когато звуков резонанс е изпратен към повърхността и, тя кънти като кух обект, а не като твърдо тяло. Луната не се държи като плътен обект. Тя не се върти около оста си; тя е неподвижен обект и едната и страна винаги гледа към земята. Орбитата и е механично фиксирана и не се нуждае от корекции. Тя е паркирана там, като сателит на земята, без магнитно поле. Драконианците колонизират земята от този обект. Или по известни като "Лемурия".
Лемурия е била колонизирана от андрогинните влечугоподобни преди един милион години. Рептилиите са първите интелигентни същества, които колонизират земята. Ето защо те смятат, че това е тяхната планета (а не наша). След като Лемурия е била колонизирана, рептилиите са били единствените, които са съществували в продължение на стотици хиляди години. Това е било много преди бегълците от Лира да дойдат тук на земята (от Марс и Малдек) и да създадат цивилизация, както и Атлантида. След дълги години на живот под Марс, те се решили да излязат на повърхността и да започнат да създадат отново различни колонии. Те също избират Земята или конкретно място, което по-късно ще е известно като Антлантида. Лирианците наричали себе си Атланти, в техният език "Atl" означавало вода, на езика на маите "Atl'' също означава вода, както и на езиците на други народи покрай района на Атлантическият океан. Лемурийците гледали на Атлантите като нашественици и окупатори, каквито в действителност си и били. Рептилиите били първи тук на Земята и от тяхната перспектива всеки друг вид би бил натрапник (знаете как животните и сега си маркират и бранят територии, рептилиите са силно териториални). Бозайници и влечугоподобни не са създадени да живеят в една и съща среда, тъй като организмите им изискват различни условия на живот.


****Край на I част****




PS: До тук прочетеното стават ясни само общи неща, няма детайлността, която присъства в материалите на Скай, все пак споменава някой интересни неща (примерно драконианският вид звезда на смъртта, която в последствие става Венера). Нататък става по-интересно :))))

Популярни публикации от този блог

Еnter the VʘID

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet

Галактическа История: Атлантида, Лемурия и Нибиру (II част)

Скополамин - Краля на контрола върху съзнанието (update 15.11.14)