К.К. - доказателство, че за 30 000 години човечеството не се е променило

SPCTTR.: Като говорим за Ким Кардашян, да напомня, че си имаме работа с жертва на програмиране тип „Монарх“. За да си обясните постоянната психо-физическа неадекватност при по известните личности, бих ви посъветвал да прочетете този фундаментален материал: Програмиране „Монарх“ – история, техники и приложения . Известните с това, че са известни са такива именно благодарение на програма „Монарх“.


Нека вземем минутка почивка и се замислим в дълбочина над изключително важните неща от сорта на какво точно изразява задника на Ким Кардашян в чисто антропологичен аспект?

На снимката по-долу, „Eкспонат А“, показана е Вилендорфската Венера, 11 см. статуетка, изобразяваща женска фигура с пищни форми, датирана отпреди около 22-21 хиляди години. Открита е от австрийския археолог Йозеф Сомбати на палеолитното находище край Вилендорф, село в Долна Австрия, намиращо се в близост до гр. Кремс. Повечето от хората вярват, че статуетката е изображение на богинята на плодородието.

Eкспонат А

Вилендорфската Венера е само една от десетките подобни фигурки, датиращи от същия период, които са били открити разпръснати из цяла Европа, включително и на места като това което сега е Германия, Чехия, Франция, Русия, Италия и Словакия.

Спокойно може да наречете фигурките на Венера вирусен мем, които се е разпространил навсякъде около нас. Може би това е остатъка от най-старата религия в Европа (точно в десетката, харесва ми това заключение)

На снимката по-долу, „Eкспонат Б“ e корицата на „Paper Magazine” озаглавенаBreak the Internet”, позира Ким Кардашян, имитирайки позата на Венера.

Експонат Б


По размера на бедрото и другите форми на Ким можем да съдим, че тази снимка е добра репрезентация на Вилендорфската Венера, която представлява вид богиня на плодородието, както споменахме.

От това като заключение можем да изведем една дълбока метафизична истина:

Империи са се издигали и падали, философи са идвали и са си отивали, религии и идеологии са се създавали и унищожавали, всичко се е променяло като плаващите пясъци в пустинята, с изключение на едно нещо:

Човечеството си пада по големите задници и това е самата истина!

Благодаря ти Ким, ти си богинята на истината :D





Източник: Ultraculture.org


SPCTTR: В частност съм съгласен с автора и неговата „метафизична истина“, като мога да допълня, че оригиналната орионска система на управление не е била променяна никога никъде из световете в рамките на еони, няма как тук на Земята тя да претърпи каквато и да било промяна. Ето за това постоянно виждате актьори, певици и известни личности да имитират разни псевдо божества и митологични създания от древен Шумер, Египет и Древна Гърция. Imprint-а е постоянен, и макар да си мислите, че като имате новия айфон, карате яка кола и живеете в апартамент това е еволюция, жестоко се лъжете – социалната среда е станала по-лъскава, за сметка на символиката и програмирането, които са си без промяна.
Искам само да се запитате: „Абе тия що аджеба по TV ми показват постоянно некви идиоти маскирани като египетски божества, какво ме интересува мен това?“ - Да настина какво ни дреме за тъпите египетски богове и богини, защото зная, че никой от нас не си ляга с древноегипетската митология в леглото. А дали ще видите видео клип в които да се показват примерно траките или някой древно славянско племе или каквото се сетите различно от египетско-шумерската култура, все пак и ние си имаме наша древност. И после ми кажете, че няма избирателна пропускливост, ето за това говоря:



PS: I don`t give a fuck about you, Katy "sex" slave ......

Популярни публикации от този блог

Еnter the VʘID

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet

Галактическа История: Атлантида, Лемурия и Нибиру (II част)

Бисквитките Oreo и скритата тамплиерска символика