Аномалия в региона на Тетевенския балкан


Преди да ви покажа на какво се натъкнах в региона на Тетевенския балкан през септември тази година (2015), искам да изгледате този видеоклип от 22-рата минута и 33 секунди (22:33). Внимателно наблюдавайте!!!





Да, този клип го бях публикувал преди време, в материал за черното масло, видяхте колко гърчещи се гадории изкараха от тоя зелен скакалец. Ако клипа е истински, то видяното в него наистина не може да се нарече „нещо естествено”. Нямам си на идея какво е това, дали е нанотехнология или е нещо неземно, няма как да разбера.

Сега вижте какво успях да заснема вечерта на 24 септември. Дори не искам да си помисляте, че това може да е fake, клипа си е съвсем реален, не целя да ставам известен с него, нито пък да събирам аудитория и да се превземаме взаимно на собствената си глупост. Приемете нещата такива каквито са, предполагам някои от вас могат да усетят вибрацията и да разберат, че не става дума за поредната лъжа.

НЕ споделям клипа за да ви плаша, споделям го за да може да го видите и ако някои има знания за това нещо (аномалията) да ги сподели, да ми пише и да каже „брат това не е никаква аномалия това е ..” (и да ми цитира някакво сложно латинско име). Ще се успокоя, че това не е това което си мисля…u know

Факт е, че преди да пусна клипа за масова консумация аз го показах на няколко познати и никой от тях не можа да даде свестен отговор за това какво вижда. Ето и клипа:




Видяхте накрая и зеления скакалец нали? След като заснех видеото, залових скаклеца и го убих, помъчих се да го "оперирам" както в горния клип, но нищо не излезе от него, оставих го там заедно с гърчещото се черно нещо. След около 15 минути реших отново да се върна на "местопроизшествието", уви, нито скакалеца, нито черното нещо бяха там, нямаше ги! Ума ми веднага генерира куп идеи, едно от които бе, че може някоя котка да се е нахранила с тях, кой знае.

Ако имате въпроси може да ми ги зададете по всяко време на познатия мейл или във фейсбук/tsu страниците ми.


Now, get out of my face  :P

Популярни публикации от този блог

Еnter the VʘID

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet

Галактическа История: Атлантида, Лемурия и Нибиру (II част)

Ранните експерименти с LSD в комунистическа България