Is your Esoterica up to date?





Този път ще започна без увод. Чувствам се афектиран от невежеството, което блика покрай мен, идващо от не кое да е, а от самата езотерика, и защо така? Много просто – цялата тая глупост, която се нарича „езотерика“ е остаряла като информация. Това води до статичност, а както знаем реалността около нас е доста динамична като проявление. С времето забелязах, че всичко, което ми се казва е една и съща глупост, облечена с различни дрешки и различен грим. Това трябва да престане! Повтарям: Този глупав циклаж трябва да престане СЕГА! Трябва да започнете да мислите в/с нови концепти, по възможност написани от вашия АЗ, т.е. Вие (стига с тоя Висш Аз, оставете го да си върши работата, защото за разлика от вас, той прекрасно знае как се държи джойстика!). Висшия Аз това, Висшия Аз онова – а ся дай 1000 лева.... и за това ще говорим, но няма да мине без хейт... хейта ще се сипе на парцали, защото само той отваря очите за новите неща, факт!



Знаем, че религията не струва. Tова е една уникално глупава измама, в която за съжаление вярват милиарди, това е филтър 1, масивен егрегор, за който няма да говоря, защото ме боли кура за него. Филтър 1 е подходящ за всички, който не знаят, че имат Аз. Не е тайна, че религията е краднала различни езотерични елементи за да може някак си да валидира своят монолит пред малко по-умните, т.е. „моли се на оня дето духа и ще ти даде това, което искаш“, „хвърли стотинка в реката и ще спечелиш oт хипер-лото-мега-шанс“, „постни тая снимка на стенатата си и ще те сполети богатство“ (последното е fb идиотизъм, но е база от същия принцип), абе ей мишки долни само за пари ламтите и дори и не знаете как да го направите като хората. Кои са пък тия хора? Питали ли сте се някога? Кои са шибаната малка групичка хора, които знаят какво правят и как да го направят за да работи? Сещате ли се? Е, не – това са тия дето ги мразите по default, с многото пари и знания.... Повтарям: Много пари и много знания, като последните са база на древни практики, но да уточним, че се update-ват редовно, точно както като си инсталирате обновленията за софтуера, а потребителите на Apple дори си плащат допълнително за това, what-a-loosers).



Значи нека сумирам: религията е филтър 1, който е смесица от глупост, криворазбрана езотерика и езически обичаи, нищо ново под Слънцето... Хмм.. нещо интересно? Няма? Нима? Bullshit!! Пред света казваме, че сме различни, но де факто се държим и мислим като роботи, постоянно изричаме некви factory pattern изрази, на които дори не знаем произхода, например „нищо ново под Слънцето“, от къде идва това? Защо го употребяваме? Искаме ли да кажем, че сме със остарял софтуер и за нас няма никакви обновления, защото сървъра ни е лишен от тях, защото... Още по-зле: не си правим труда да си задаваме въпроси, няма вътрешен дуплекс с Аза, просто – симплекс. За финал на тоя абзац се сещам нещо, което беше казал гениалния Робърт Антон Уилсън, по памет се сещам, че бе:



Цял живот се боря с роботското в мен



Мисля, че трябва да започнете да си задавате правилните въпроси, а най-кофти е, че трябва да започнете да разбирате как работи едно нещо. Ако искаш да наблюдаваш един валяк как стои на пътя не ти е необходим никакъв tool (визирам тънкия момент, че си безучастен жалък наблюдател), ако искаш да подкараш валякa е нужно да вземеш книжка за правоуправление, ако искаш обаче да го разглобиш ти трябват други знания, ако искаш да разделиш валяка атом по атом, ще ти трябва още по-различно знание, ако искаш да станеш валяка... е стига толкова, това да не е кръжока по шаманизъм for Dummies на бай Дон Хуан. Докато не съм забравил: Wikipedia е просто инфомативен сайт, не е подходящ за обучение по каквото и да било, а после да ми цитирате некви глупости от там.



Езотериката, ех тази прекрасна езотерика, колко е красива и изящна, не е ли чудесно? Сияеща като коледна елха. Но върши ли работа тази езотерика или само си стои и позира за пред хората..... да събира техните безучастни погледи, yes! That`s it! Тя (езотериката) е филтър досущ като религията, помислете, не го възприемайте на доверие, ами ако съм дявола и ви пиша от името на SPCTТR, къв е па тоя? От Варна ли е? От Пловдив ли е? И от двете ли е? 
Ебах си мамата, дори и дявола не знае от къде съм! Нищо, за сметка на това пък знае целия живот на Андрея. So... Езотериката е филтър, който също като религията филтрира хората и налага глупави догми от сорта „трябва да не гледаш към материалното“, значи искам един път за винаги да го изкрещя „Ебете си майките, от първият атом до сега, всичките на куп, together, always, FUUUUCK!“. Защо бе? Защо? Мислите ли, че това е правилния начин? Зная, че е супер модерно да си в spa салона, да ти правят педикюр за 300 лева и да разказваш колко човек не трябва да е материален. Е и какъв трябва да е според теб? Нематериален, да живее в астрала (повръща ми се от астрала, като exclude-вам psy trance бандата Astral Projection). Едно мое просто правило гласи, че всичко, което чуя да се разглася на масово ниво го пращам в кошчето за боклук, без опция за рециклиране! Да ви изредя ли някои от тях: чакри, йоги, карми, гурута, порно с коне, духовност, здравословен начин на живот, порно с по-малки коне, „Аз материалния, който иска да е нематериален!“.



Нека чуем един сет на Astral Projection, да си направим едно кафе... wait! Дааа, аз пия кафе, и кво? Вредно е! Е, не! За мен е полезно! Сам си определям кое ще вредното и кое ще е полезното? Мога го, вие също! И ми писна от идиотизмите: това е полезно – може! Това е вредно – не може! Погледнете се бе, жалост блика на парцали! Как го допуснахте некви идиоти да мислят вместо вас, как? Вредно е да вярваш на идиоти, и да си даваш парите, това го разбрах по-трудния начин (добрите начини винаги са трудни за разбиране, btw)! Това е реален „личностен опит“, а не там на некви малоумници дето били в астрала и видели син жираф да им говори, и какво от това? Къде точно трябва да ме засърби кура, че да се почеша, но защо да го правя, довечера като си легна и заспя ще помоля най-учтиво оная готината мацка с черната коса дето играе в „Костенурките нинджа“ и „Transformers“, невероятно красива жена, на която забравих името и няма да гледам в тъпия IMDb или Wikipedia, нека си личи, че не съм толкова умен, за колкото се представям....още не мога да се сетя за името й, хайде бе напрегни го тоя ум, мамка му! Пускам си Astral Projection, които са израелски поданици, т.е. евреи и трябва да ги мразя по default, защо бе мамка му? Кефят ме, това са моите лични чувства, обичам ги, те са уникална група. Aко обаче се оставя на идиоти да ми казват какво да мразя и обичам съм загубен (говоря и на вас, с тези думи). Ще мразя този, който си го заслужи, в противен случай ми е през кура за всичкото това цялото, ще обичам някой ако си го заслужи.... Ех как мразя това „обичай всичко и всички!“ Ех, бе мама му стара! Как да ги обичам тия бавноразвиващи олигофрени, ужас! Ще си избера САМ кой да обичам и кой да мразя, това е по-добрата версия на „обичай всичко и всеки!“... което е в кошчето отдавна, trust me! Моят свят си е мой и аз е редно да ИЗБЕРА опциите :) ..... и все още не мога да се сетя за името й, fuck, дори бях писал за нея в статия за черното масло, а героинята се казваше „Рейчъл“.... грешка, „Дженифър“.









А дали медитирам? Естествено, че го правя. Аз нямам нужда от килимче и тъмна стая с идиотски пердета, карциногенни миризми на „тибетски“ свещи, триъгълници, пирамиди, dreamcatcher-и и всичкият тоя шит, който струва една камара пари. Ааааа fuck! Значи ни трябват много пари да сме модерно-езотерични и да медитираме на шибано килимче от Варненския mall за 200 евро! Ти да видиш, как се медитира на такова килимче, направо ще еякулираш без да се пипаш по слабините. Даже вече виждам как в близко бъдеще ще има центрове за уединено медитиране, където накрая на медитацията ще получавате и happy ending освобождаване от надарена асистентка, ISO сертифициран йога инструктор. Истината е, че можете да медитирате без всичко това, то идеята in general e точно това: бъди някъде, където има минимално присъствие на всичко, което те разсейва и си разсъждавай, както се казва „събирай си мислите“, отново термина е леко куц, но след като не съм измислил нов, ще ползвам тоя... какво да събирам бе мамка ви? Мислите не се събират, те се ползват. Трябва да имаш диалог със себе си, т.е. да си говориш сам, просто няма таково чудо! Това е истинска магия. Нещо забавно: може да медитирате докато правите някакво рутинно действие, например: миете чинии, копаете яма за заравяне на човешки труп, сортиране на зимнина и т.н... Малко е опасно да го правите по време на шофиране или работа с машини, защото това може да коства физическата ви eкзистенция, но ако това се е случило, то просто е трябвало да се случи, вашият Висш Аз така е решил (true), вие не решавате нищо (false) и вече ви приветства с „добре дошъл!“ (false, again), защо? Всеки сам ще избере / разбере. Има значение дали е избор или разбор, now save as... Не бе, няма да пускам „Спасение“ на БТР. A знаете ли, че от както тази песен е измислена, броят на наркозависимите е скочил значително, е за къв чеп я изпя тая песен, бе Васко? Истината ли искате или просто някоя нейна версия? Ще ви кажа, че истина няма, всичко е версии .... опа, отново несъзнавано идваме на метафората за знанието, че е досущ като компютърния софтуер, който може да бъде обновен до по-нова версия..... major.minоr.patch (ех, зная ги тия prototypes). Значи защо Васко от БТР изпя тая песен? Ами изпи я (пия-пея, хаха) да може пияните медалисти/металисти да я слушат и да не посягат към дрогата, а да си пият кротко ракийката, а ако може и да се сбият помежду си, защото са бездушни идиоти и не закачат ромският слой, които (вече) са много на брой. Не се обиждайте, ако сте такива, не искам да наранявам никой.... „you can`t think you can fly, but you better don`t try“ се говори в един от траковете на Astral Projection. Why not? Ако не пробвам, как ще разбера, че мога/не мога да летя... това беше кратка флуктуация за да успея да distract-на озверялата банда металисти, за които писах преди две изречения. Хайде момчета пускам ви песента за Спас и да кротувате там, да, ще има и ракия! Какво, коя е била тази песен за Спас ли? Ами песента на Васко и БТР „Спас-е-ние“, т.е. вие сте Спас и той е вас, момчета. Какво не разбрахте? Какво има и момичета сред вас ли? Ами нещо не ги различавам, доста едри сте всичките и просто с тия дълги коси човек може да ви обърка кой къв е. End with this!



Да се върнем към настоящата тема, но нека не бъда разбиран погрешно (о, това го можете най-добре, нали, понеже самото творение е такова, аз пиша едно, вие прочитате друго, разбирате трето и [aко] имплементирате нещо, то е четвърто, пето, шесто). Ако почувствам, че има смисъл, бих написал една статия по тази проблематика ала reverse engineering на имплементацията на даден информационен модел. Eзотeриката си има своята сила и значение, нейните закони са фундаментални и работят, просто исках да ви кажа, че вие трябва от един момент нататък да махнете тези помощни колелета и да си подкарате колелото (или валяка) без тях. Знаете ли колко идиоти наблюдавам дето продължават да карат с помощни колела? Знаете ли? Много, хайде да не кажа почти всички! Shame on ya! Матрицата пет, yet ? :D



Като говорим за знания, аз не мога да кажа, че зная доста, но това, което успявам да синтезирам е ценно, поне според мен си, защото за моят свят Аз съм най-важен, да зная, че ще си кажете колко егоистично звучи това, просто не му обръщайте внимание, така са ви програмирали още от малки, бъди овца с колектива и не мисли, не ходи сам никъде защото лошия вълк ще те изяде, така се появили народните приказки. 



 
Ако има нещо, което най-много мразя на света, то това е глупотевицата „не се цепи от колектива, за да не ти го нацепи колектива!“. Смях, овчият колектив да иска да го сложи на някой, bullcrap, ще ви разкъсат вълците за секунди и само се молете, да се нахранят бързо, а кучето първо ще замине, goth damn it! Stupied world! Дори започнах да изпитвам ярост, искам да разбия нещо в земята, но така е, човек трябва да се бори с демоните вътре в себе си..... о, не защо го казах! Но кои точно демони - демоните на да Винчи, демоните на Данте? ГА-ГА! Хора, това са мета глупости, всичко, което сте вие, сте вие, нямате демони, имате различни mirror copy концепти на Аза и нищо повече, въпрос на ваш избор е кой ще изкарате пред публиката, или както се казва езотерично „да избереш кой вълк да нахраниш“. Не храниш овце, а вълк, ОК?



Запитвали ли сте се защо например хората от оня край дето всичко се върти край него, например Софийско говорят в множествено число? Запитайте се, но според моята версия е именно заради това – несъзнавано, че те не са един Аз, а са съвкупност от множество mirror copy на Аза. Може да звучи тъпо, но за мен това е валидното обяснение, ако имате по-добро може да ми го споделите на познатия мейл. „Моля не се обиждайте!“ - всъщност никого не моля за нищо, и ако се обиждате то нямате работа да си комуникирате с мен, висшият сарказъм не е работа на всеки, LSD също. Пресен случай, за който четох оня ден: мъж, който употребил LSD и се помислил за тигър, прекосил неква граница и т.н.. Е какво по-добро доказателство за това, че животинският ареал трябва да си пасе бургерите, а да остави LSD и т.н. духовни практики на хората готови за това. Това ще генерира още повече шлака в колективния ум, че видиш ли халюциногените вредят на масата... Да, това е така, те вредят на масата, а НЕ на самият индивид. Халюциногените са вредни за стадото несъмнен факт, има и друго, което леко ме тревожи – да си мислиш, че ако вземеш халюциногени ще те направи повече езотерично-добре изглеждащ. Някак си виждам как хората изпадат в делириум ако чуят, че някой е взимал некви езкотични дроги и е ходил на среща с бай Дон Хуан и чукали заедно нещо си там, дори не го зная кво е. Тоест почти излиза, че ако не взимаш халюциногенни наркотици и т.н. ти не си сериозен като езотерична личност. Бих им теглил една майна (без да се обиждате Пловдив, особено кв. Тракия), какъв загубеняк си, че да повярваш на такива квази простащини? Спомняш ли си какво пееше Васко от БТР за Спас? Значи, ситуацията е много е зле от към мисловни концепции. Ако ти се пиe - пий, ако ти се друса – надрусай се ей така за спорта, ако ти се прави секс прави секс, дори и с млади жребчета, няма да си първият, който го прави. На моменти не мога да не си призная, че все повече и повече харесвам закона на Кроули, който бил сатанист и не би трябвало да го споменавам, хаха, бързо затваряйте тоя прозорец на браузъра. За потребителите на Win е горе в дясно, Linux е горе в ляво, а за Мac потребителите е в средата, и това е съвсем умишлено! Yes, it is conspiracy!



Още един парадокс: Ако пия и пуша и правя там некви селско-стопански изпълнения, значи аз не не съм сериозен езотерик, обаче, ако приказвам за Тибет, друсам с гъби, LSD, mdma (pcp) и различни екзотични ликьорчета с аяуаска съм 102% езотерик и духовен тип. Всяка една езо-мацка би ми духала for free само щото ще съм и разказал своите врели-некипели дрънканици от други светове. Да, езотеричните особи са много ебливи птици. Не ми ли вярвате? Я вземете и попрочетете малко за гурута като Ошо или пък за измамника Кастанеда, то не е било наркотици, секс и рокендрол. А сега си преставете един грозен дебел тексасец с каубоска шапка за $3000 и пура в уста (може и тоя жълтият от сем. Симсънс), който ви казва „живота е пари и секс и всичко се върти около тях!“. В подкрепа на това ще кажа, че древната българската мъдрост е изрекла, цитирам „всичко се върти около куро!“, което е аналогия на по-горното. НЕ – живота не е = на кур. Кефим се Ошо и Кастанеда, а се подиграваме на шейховете, които имат хареми, едно и също е, просто ние избираме кое да почитаме и кое да хулим! И аз не се кефя на шейховете, поради простата причина, че не съм на тяхно място... Ако бях шейх сигурно щях да се кефя, че съм такъв.. 



Ще оставя секса настрани и ще поговоря за парите. Като цяло парите са средство за имак, т.е. можеш да правиш разни неща, най-важното от които – да ядеш храна, за да живееш. За нас обикновените хора това се нарича оцеляване. Парите могат да се ползват и за демонстрация на положение, визия и т.н.. Пуснете си телевизора и се насладете на тоя парад на глупостта и кича! До ден днешен (днес е 7 декември, 2016) не съм успял да разбера как тия хомосексуални типове като папи, попове, свещеници и прочее и прочее, се возят в лимузини за по 200 бона. Слизайки от тях с кандилото, започват да кандилосват простата тълпа с празнодумия и слепи факти, лайтмотива на които е „колкото по-беден си бил, толкова по близо до бог си щял да бъдеш“. Еми тук аз виждам един огромен кур, който се размахва пред тъплите, който се показва и после се скрива, само и само за да може отново да им го покажат после. В цифри: Идиотите са милиарди! Разбира се основната функция на парите, обаче е друга – те са филтър, точно така, те имат за функция да филтрират обществото, това на физическо ниво води до конфликт. Филтъра „пари“ може да бъде разглеждан като бариера, нещо като Великата китайска стена. 



Чисто синхромистично думата Law (закон), е анаграма на WAL (стена), изписвана с двойно L. Най-големият физически конструкт в нашият свят е WALL Street, там се случва всичко, което има да се случи. Най-големите шопинг центровете се наричат MALL – което е обърнато W. В този ред на мисли, има закони (LAWs), на които основната функция е да ни ограничават и наказват. Всеки от вас знае кое е най-голямото престъпление на света, и то е да обереш банка. Тоест да вземеш парите, които не са твои. Много набързо ще се озовеш зад Walls, защото Laws са такива. Даже съм сигурен, че за убийство се лежи по-малко в затвора, отколкото за обир на банка и прочее. Виждате как машината за генериране на реалност – Hollywood как отразява това на длъж и на шир, буквално филмите за банкови обири са хиляди, кажи-речи всеки втори, трети филм е за това. Знаете какво се случва накрая – добрите ченгета закопчават престъпилия закона и всичко приключва. Ако си като Телма и Лиуз пък направо скачаш в пропастта и овчата тълпа ахка във възторг от постъпката ти. Ами Робин Худ, който крадял от богатите за да дава на бедните.... о jesus christ, this is a full of shit! Ето за такива бариери (WALLS) говорим. И нещо, което без да искам синтезирах: за миг Hollywood ми заприлича на Hollogram (Холивууд = Холограма?). Не зная какво е значението на двойното LL, въпреки, че зная, че такова има.



Можете да си купите водка от кварталния магазин, но не можете да си купите Infinity QX80 (какво чувам, Infinity не било за езотерична особа като вашата? Добре, хубаво!), ако можете да си го купите, това не означава, че ще ви приемат на тепсия с местния клуб на милионера и т.н. дори и след време да ви приемат, това не означава, че на следващото ниво това ще се случи, за там освен пари ще ви трябват и знания. Това е darkside историята. Парите са много хубаво нещо, ако имаш знанията и знаеш какво искаш. Какво може да искаш най-силно след като си тук на Земята? Естествено да обикаляш из света и да видиш различни те култури и начин на живот. Това ще ти доведе много ползи на душевно ниво, безспорен факт. Мисля си, така леко конспиративно, че една от най-големите конспирации е хората да нямат пари за да обикалят и да видят света, т.е. да са закотвени в кошера си (панелката) и да гледат телевизия, така е по-евтино и по-лесно. Лятото до Слънчака или най-много до Турция на all inclusive локуми и овчи дюнер-кебап и толкоз! По повод факта, че да пътуваш по света е било право само на управляващият елит, Кръстю Лафазанов в една от сериите на тв предавнето от близкото минало – „Улицата“, имитира Ленин и казва „Ние пътуваме по света за да видим колко е гадно и за да ви кажем“, което макар, че звучи смешно си е чистата истина. Елита не иска ние да ходим на ляво и на дясно. Може би за това през комунизма, да ходиш някъде из света е граничело с лудост.... и комунизма е само demo версия btw. Защо мислите се случват тия конфликти по света? Именно поради тази причина (и не само). Десетки пъти съм се убеждавал в манипулативността на медиите, казват по тв как на границата ни със Сърбия е бъкано с хора и трудно се преминава, след 2 часа съм там и виждам как границата всичко е напълно нормално. Стоях на някъде и слушах двама да си говорят, единия казваше, че щял да ходи някъде с автобус, а другия го питаше защо не отиде със самолета, понеже пътят е много, знаете ли какъв беше отговора „няма да пътувам със самолет, защото може да се разбие, оня ден гледах по Discovery ченъл за самолетните катастрофи“, any questions?


Не се изисква много мозък за установиш, че хората, които пътуват по света са доста по-отворени към новите концепти, отколкото другите, дето стоят в кошера. Нямали пари казват, нямате щото е по-лесно да сте мързеливи и глупави и не проявявате влечение да се обучавате сами, а сте се оставили пасивнически на некви малоумни институции да ви дадат образованието „мечта“. Както се и очаква то не е безплатно, за сметка на това пък е безполезно. Парадокса е, че има доста свободни позиции за високо квалифицирани кадри. Няма как да станеш CEO някъде си след като си тъп като гьон и гледаш „Господари на ефира“. Да инвестираш в себе си е доста трудоемко начинание, не е лесно и не е евтино, но после ще можеш да обереш плодовете от градината си. Положил си усилия и мисля, че е редно да получиш нещо в замяна. Както се казваше „на всеки който има, ще му се даде“.



В един момент езотериката толкова ми изтъпява, че няма накъде. Искаш да инвестираш някаква сума в себе си и се оказва, че я нямаш. Хайде езотерици кажете ми как да генерирам 5000 евро за 1 месец? Да ги вложа в курса, който искам да изкарам. Тук езотериката се осира и си даваш сметка, че трябва да си изкараш парите по някакъв физически начин, дали ще обереш банка, или ще работиш на кораб си е опция, но в това няма нищо езотерично, а хамалски труд. Хайде който е навътре в материята да ми каже от кой точно ръкав на реалността да изкарам 5000 евро? Кой тунел да поема, искам да материализирам 5000 евро точно сега! Без да си мръдна гъза! Хайде случи се! Случи се казвам ти! Не ще! Нищо, аз ще продължавам с опитите, а до тогава просто ще си работя. Ако успея да генерирам парите от нищо ще ви пиша как става, обещавам. Или пък ако не ви пиша повече значи съм успял и няма да ме видите никога, защото съм си харесал една яхта и мисля да се потопя в Играта с нея ...а какво ще правя като ми омръзне? Нямам си на идея! Нека да достигна до там :)



Езотериката и парите? Оффф... няма по-безочлива простотия. Не, аз не съм материален, ама 99% от населението е материално и на всякъде искат да им даваш по-нещо. Сякаш с това да легитимират своята илюзия за материалност. Знаете от къде идват корените на езотеричната глупост, че не трябвало да си материален – идват от Тибет, където бедните хора не можели да хранят своите деца и ги оставяли пред портите на манастира, където да ги обучават монасите, растейки с imprint-а за недоимък. Къмбърбач, в ролята на доктор Стрейндж изигра точно тоя мотив на кинолентата от преди месец-два. Само дето всичките тия джунджурийки не са безплатни и струват купища пари. Показват ви нагледно, че контролират желаната от тях вид реалност, която чакат да имплементираме, но покрай всичко това се вижда и масивният ресурс, с които умело жонглират. Контролиращите не живеят в колиби и не са бедни монаси. Но „д-р Стрейндж“ е фантастичен филм, който се разказва за Тибет и редовият езотерик просто трябва да припада от възторг. Искате ли въпрос над който да размишлявате тази нощ на чаша хубаво червено вино? Ето ви:



Защо в киното след като има жанр „фантастика“, 
в който показват нереални неща, няма и жанр „реалистика“,
 в който да покажат реалните неща?



Давам си сметка, че ако човек играе играта MineCraft и е прочел минимум последната книга на H. - „Навлизане в платформата“, ще може да има в пъти по-добро виждане за реалността от всеки един друсан дървен езотерик-разбирач. Давам си и сметка, че това с книгата е реклама и очаквам H. да почерпи по една бира на познатото място :)







И сега веселата част: „Коледните празници – и защо да ги празнувам по моя си начин?“



Признавам си, че до скоро имах конфликт с това – празниците от всякакво социум-бит естество, то не е великден, коледи и всякакъв там талаш. Ако избереш да ги празнуваш то просто избираш да бъдеш издоен от някакви егрегори, и това е напълно вярно. После следва празнината. Като знаеш такива неща и някак си не ти се празнува с останалите пияни и прияли хора. Говорят се някакви тотални глупости, и се изпълняват определени ритуали ей така, било „за здраве“, ебем ти и здравия народ, особено като мина покрай някой аптека и я видя колко е пълна, hellrizer! Само да вметна, че още не съм се сетил за името на актрисата с черната коса.



Ходенето по църкви и т.н. е същият хит-шит – мразя да ходя по тия места и изпадам в конфликт със себето. Нужно ли е това? НЕ е! Е тогава какво? Е нищо, к`во! За себе си открих, че вече мога да празнувам всичко с всеки, забравихте ли дзен принципа „цепиш дърва, просветляваш се, после пак цепиш дърва“, мога да ви го кажа и в порно версия? Искате ли? Yes! Знаех си, че няма да възразите (то така и така думата е моя)... ами „чукаш коне просветляваш се, после пак чукаш коне“. Абе да нямате проблем с порното ? Не ви дразня, че говоря за порно нали? Ама нали сме езотерици, не би трябвало да гледаме порно (само като го казах и веднага ми изникнаха лицата на поне 10 усмихнати порно актриси ...аххаха). А какво правим с езотериците, които гледат порно и live sex cams? Ами с Ошо и Кастанеда да не би да сторихме нещо? Дето се вика „живеаживеа си, па си умреа“ :)



Човек трябва да е гъвкав за да няма проблем най-вече със себе си. Аз ще празнувам с другите, кой ме знае, че ме боли кура за рождението на исус и смъртта му. Съвсем спокойно наскоро се разхождах в двора на една новопостроена църква и много ми хареса архитектурата й, нещо, което преди време би ме довело да конфликт и самокапсулиране за известен период от време. Заебете езотериката за миг и осъзнайте, че ние сами си вредим с тия глупости, бъдете навсякъде с всеки, с който искате. Представете си, че отивате на супер малоумното коледно празненство и там виждате човека на живота си .... е представяхте си, ама вие не отидохте, защото някой ви каза, че било зле да се напиваш и да празнуваш. Не твърдя, че празнуването като процес е нещо хубаво, просто знаейки за кво иде реч, магията над вас вече НЕ РАБОТИ ...толкова е просто! Както се казва „Осъзнато пребиваване“ :)



Още един въпрос за размисъл (втора чаша червено ли вино виждам?):



"Кое е по-глупавото: да си черната овца сред стадото 
или да си вълка в овча кожа?"




Живейте си живота осъзнато my dear friends и следващият път, когато поредният идиот ви каже да правите „правилното“ нещо, му теглете една майна. С респект към Пловдив, Китодар Тодоров е жалък нехранимайко, зная, зная! Усещам, че ще кажа повече от колкото трябва, за това моментално се сещам, че трябва да ходя да прибирам зимнината в мазето, хем ще помедитирам малко и ще срещна някой симпатична мисъл, която да ми озари пътя. Вървейки по своят път установих, че освен от Аза си имам нужда и то фенерчето, което да е моята пътеводна светлина :)








PS.0: Докато не съм забравил: може да се правите и на светъл и на тъмен и каквото си поискате фантастично животно. Никакъв проблем, понеже само вие си знаете кво сте in the first place :)



PS.1: Така и не се сетих името на актрисата с черната коса. Осъзнах, че без Интернет не може и сега ще погледна името й. По дяволите – Мегън Фокс! Направо си нямах и най-бегла идея как й бе името, „Рейчъл, Дженифър....“ и до там. END :)



PS.2: Meгън, моето момиче довечера нали не си забравила къде ще те водя .... Сърдиш се ся, че през цялата статията не се сетих името ти, ами сърди се. На сърдития Петко – празна му кесия!





SPCTTR

Популярни публикации от този блог

Еnter the VʘID

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet

Галактическа История: Атлантида, Лемурия и Нибиру (II част)

Ранните експерименти с LSD в комунистическа България